Els plats
Albergínies farcides
Albergínies imam
Albergínies imam
Alboronia
Allioli
Allipebre de rap, gambes i escamarlans
Amanida caprese
Amanida d'escarola, magrana, formatge i nous
Amanida de llenties del Puy
Amanida de tomàquet amb seitons, ruca i envinagrats
Amanida niçarda
Aprofitament del pollastre i del brou en el menú setmanal
Arancini
Arròs a banda socarrat
Allioli
Allipebre de rap, gambes i escamarlans
Amanida caprese
Amanida d'escarola, magrana, formatge i nous
Amanida de llenties del Puy
Amanida de tomàquet amb seitons, ruca i envinagrats
Amanida niçarda
Aprofitament del pollastre i del brou en el menú setmanal
Arancini
Arròs a banda socarrat
Arròs a la cassola de peix
Arròs caldós de llamàntol
Arròs d'ànec
Arròs d'escamarlans
Arròs de bolets estil risotto
Baba ganoush
Bacalhau à Brás o bacalhau dourado
Bacallà a la llauna
Bacallà de la catedral
Bajoques a la provençal
Barbacoa de pato
Beixamel
Bledes d'una altra manera
Boeuf bourguignon
Boeuf en daube
Braç de gitano de patata
Arròs caldós de llamàntol
Arròs d'ànec
Arròs d'escamarlans
Arròs de bolets estil risotto
Baba ganoush
Bacalhau à Brás o bacalhau dourado
Bacallà a la llauna
Bacallà de la catedral
Bajoques a la provençal
Barbacoa de pato
Beixamel
Boeuf bourguignon
Boeuf en daube
Braç de gitano de patata
Brioix farcit d'albergínia amb beixamel
Broquetes de vedella i pebrot
Brownies de xocolata amb nous
Bullabessa
Bunyols indis
Calamars farcits de botifarra de ceba
Croquetes de gambes
Croquetes de rostit de pollastre i vedella
Croquetes de sípia amb la seva tinta
Croquetes de Santa Teresa
Croquetes de xiitake
Cua de lluç farcida
Daurada a la sal d'espècies amb verdures a la graella
Broquetes de vedella i pebrot
Brownies de xocolata amb nous
Bullabessa
Bunyols indis
Calamars farcits de botifarra de ceba
Canelons
Canelons d'espinacs i ricotta
Caponata
Carabassó farcit de bacallà
Carbassons alla poverella
Carbonnade à la flammande
Carpaccio de peus de porc
Carpaccio de vedella
Carxofes amb cloïsses
Ceba al cop de puny
Ceviche de verat
Chana masala
Chingri bhaaja ('gambes fregides')
Chowder de peix, gambes i cloïsses
Cigrons amb calamars
Civet de senglar
Clafoutis de cireres
Coc ràpid
Cochinita pibil
Cols de Brussel·les amb gorgonzola
Canelons d'espinacs i ricotta
Caponata
Carabassó farcit de bacallà
Carbassons alla poverella
Carbonnade à la flammande
Carpaccio de peus de porc
Carpaccio de vedella
Carxofes amb cloïsses
Ceba al cop de puny
Ceviche de verat
Chana masala
Chingri bhaaja ('gambes fregides')
Chowder de peix, gambes i cloïsses
Cigrons amb calamars
Civet de senglar
Clafoutis de cireres
Coc ràpid
Cochinita pibil
Cols de Brussel·les amb gorgonzola
Costelles de porc marinades i cuites a baixa temperatura
Chutney verd
Crema de carabassa
Crema de carabassó i gambes
Crema de coliflor i pecorino amb tòfona
Crema de mongetes, amb botifarró de ceba, poma i col
Crema de xampinyons
Croquetes d'espinacs
Chutney verd
Crema de carabassa
Crema de carabassó i gambes
Crema de coliflor i pecorino amb tòfona
Crema de mongetes, amb botifarró de ceba, poma i col
Crema de xampinyons
Croquetes d'espinacs
Croquetes de gambes
Croquetes de rostit de pollastre i vedella
Croquetes de sípia amb la seva tinta
Croquetes de Santa Teresa
Croquetes de xiitake
Cua de lluç farcida
Daurada a la sal d'espècies amb verdures a la graella
Esgarraet
Espaguetis alle vongole
Espaguetis al negre de sípia
Espaguetis amb mandonguilles i salsitxes
Espaguetis alle vongole
Espaguetis al negre de sípia
Espaguetis amb mandonguilles i salsitxes
Falàfel
Falàfel de llenties amb salsa de iogurt i all
Faves a la catalana
Fideuà
Fideus mariners
Filet Wellington de llaminera de porc
Flors de carabassó amb mozzarella de búfala
Focaccia a les herbes
Fricandó
Frijoles refritos ('fesols refregits')
Gambes Matsuhisa o gambes amb caviar
Garides saganaki ('gambes saganaki')
Gaspatxo
Gaspatxo de cireres
Falàfel de llenties amb salsa de iogurt i all
Faves a la catalana
Fideuà
Fideus mariners
Filet Wellington de llaminera de porc
Flors de carabassó amb mozzarella de búfala
Focaccia a les herbes
Fricandó
Frijoles refritos ('fesols refregits')
Gambes Matsuhisa o gambes amb caviar
Garides saganaki ('gambes saganaki')
Gaspatxo
Keftedes de prasa (bunyols de porro)
Koftes de peix
L'esmorzar perfecte de Gipsy Chef
Lasanya de carn
Llacets a la carbonara
Llagosta a la graella
Llagosta thermidor
Llaminera de porc amb salsa d'ametlles, gingebre, ceba, llet i safrà
Llenguado fregit
Llenties estofades
Llimones confitades en sal
Lluç amb salsa d'anxoves
Macarrons amb tomàquet i alfàbrega
Magdalenes
Koftes de peix
L'esmorzar perfecte de Gipsy Chef
Lasanya de carn
Llagosta a la graella
Llagosta thermidor
Llaminera de porc amb salsa d'ametlles, gingebre, ceba, llet i safrà
Llenties estofades
Llimones confitades en sal
Lluç amb salsa d'anxoves
Macarrons amb tomàquet i alfàbrega
Magdalenes
Maionesa
Mandonguilles amb sípia
Mandonguilles d'albergínia
Mandonguilles de sípia i gambes
Melitzanosalata
Mongetes seques passades per la paella
Mandonguilles d'albergínia
Mandonguilles de sípia i gambes
Melitzanosalata
Mongetes seques passades per la paella
Paella de marisc
Pan bagnat
Panada de sardines
Panets escocesos (scones)
Parmigiana di melanzane
Pasta a l'amatriciana
Pasta amb ragú a la bolonyesa
Pastís d'escórpora
Pastís de carn (cottage pie) amb provolone
Pastís de formatge de La Viña
Pastís de poma
Pastís de samfaina amb formatge de cabra
Pastís Tatin
Paté de sardines
Pebrots farcits de ricotta i mascarpone
Peix al forn amb pebrot, ceba i tomàquets cirerol
Pèsols a la Vatel
Pèsols de Llavaneres amb botifarra
Peus de porc a la biscaïna
Peus de porc amb gambes
Pan bagnat
Panada de sardines
Panets escocesos (scones)
Parmigiana di melanzane
Pasta a l'amatriciana
Pasta amb ragú a la bolonyesa
Pastís d'escórpora
Pastís de carn (cottage pie) amb provolone
Pastís de formatge de La Viña
Pastís de poma
Pastís de samfaina amb formatge de cabra
Pastís Tatin
Paté de sardines
Pebrots farcits de ricotta i mascarpone
Peix al forn amb pebrot, ceba i tomàquets cirerol
Pèsols a la Vatel
Pèsols de Llavaneres amb botifarra
Peus de porc a la biscaïna
Peus de porc amb gambes
Picantons rostits a l'estil del Maestro Martino
Pizza Margarita
Pollastre al forn a l'estil de Jamie Olivier
Pizza Margarita
Pollastre al forn a l'estil de Jamie Olivier
Pollastre al forn en cocotte
Popets a la napolitana
Popets estofats
Porc rostit amb herbes, fonoll i patates noves
Popets a la napolitana
Popets estofats
Porc rostit amb herbes, fonoll i patates noves
Pulpo á feira
Quiche de porro, carabassó i pebrot
Quiche lorraine
Quinoa amb samfaina
Rap allagostat
Rap fregit amb peperonata d'oliva
Remenat d'ou i tomàquet
Risotto d'ordi amb formatge feta marinat
Quiche de porro, carabassó i pebrot
Quiche lorraine
Quinoa amb samfaina
Rap allagostat
Rap fregit amb peperonata d'oliva
Remenat d'ou i tomàquet
Risotto d'ordi amb formatge feta marinat
Risotto de sàlvia amb formatge comté
Rosbif amb maionesa de tonyina i caviar d'albergínia
Rogan josh
Rogers fregits
Romesco de peix
Rossinyols al forn amb formatge
Rostit de pollastre i conill
Salmó marinat a l'escandinava o gravlax
Salsa de mostassa a l'estil romà
Rosbif amb maionesa de tonyina i caviar d'albergínia
Rogan josh
Rogers fregits
Romesco de peix
Rossinyols al forn amb formatge
Rostit de pollastre i conill
Salmó marinat a l'escandinava o gravlax
Salsa de mostassa a l'estil romà
Saulce verte (salsa verda)
Salsitxes amb vi
Samfaina
Sarde a beccafico
Sarde in saor
Sardines al forn
Sardines en escabetx
Sardines farcides al forn
Salsitxes amb vi
Samfaina
Sarde a beccafico
Sarde in saor
Sardines al forn
Sardines en escabetx
Sardines farcides al forn
Sobrassada vegana
Sopa de ceba gratinada
Sopa de marisc
Sopa de pastor o sopa de farigola
Sopa de patata i porro
Sopa de peix
Spanakopita d'espinacs i formatge feta
Steak tàrtar
Suquet de peix
Sutzukàquia
Suvlakis amb tzatziki
Tabule
Tall rodó de vedella amb prunes
Tàrtar de salmó i gambes
Tàrtar de tomàquet amb anxoves
Tempura de carxofes
Terrina cruixent de peus de porc i bolets
Sopa de ceba gratinada
Sopa de marisc
Sopa de pastor o sopa de farigola
Sopa de patata i porro
Sopa de peix
Spanakopita d'espinacs i formatge feta
Steak tàrtar
Suquet de peix
Sutzukàquia
Suvlakis amb tzatziki
Tabule
Tall rodó de vedella amb prunes
Tàrtar de salmó i gambes
Tàrtar de tomàquet amb anxoves
Tempura de carxofes
Terrina cruixent de peus de porc i bolets
Tomàquets verds fregits
Trinxat amb botifarra negra
Truita de patata i ceba
Truita de camagrocs
Truita d'espàrrecs i alls tendres
Turbot al vermut
Tyropita
Vedella a la pizzaiola
Verdures a la planxa
Verdures "emocionants"
Vianda freda o fiambre
Vichyssoise
Vins de les DO catalanes
Vitello tonnato
Vol-au-vents amb xampinyons Duxelles i gambes
Wok de pollastre amb gambes
Xampinyons amb brandada de bacallà
Xampinyons farcits a la provençal
Xató amb anxoves de contraban
Trinxat amb botifarra negra
Truita de patata i ceba
Truita de camagrocs
Truita d'espàrrecs i alls tendres
Turbot al vermut
Tyropita
Verdures a la planxa
Verdures "emocionants"
Vianda freda o fiambre
Vichyssoise
Vins de les DO catalanes
Vitello tonnato
Vol-au-vents amb xampinyons Duxelles i gambes
Wok de pollastre amb gambes
Xampinyons amb brandada de bacallà
Xató amb anxoves de contraban
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada