Els autors

Abella, Carlos

Las cartas del miedo

 Trinxat amb botifarra negra: Un trinxat per esbrinar un misteri

Agnello Hornby, Simonetta

Boca cerrada


La Mennulara

Sardines farcides al forn: Sardines afrodisíaques de la Mennulara

Palermo es mi ciudad

Brioix farcit d'albergínia amb beixamel: Perdia el món de vista per aquest deliciós brioix

Preparació i conservació de les verdures per al menú setmanal: Els portava les provisions però no es quedava mai

Unas gotas de aceite

Canelons d'espinacs i ricotta: Ricotta per a una fuga consentida

Mandonguilles d'albergínia: Mandonguilles d'albergínia davant l'amenaça d'un segrest

Melitzanosalata: Trobem la reina del camuflatge en una 'melitzanosalata'

Salsa de tomàquet: Mai no vam arribar a un acord sobre la millor salsa de tomàquet

Anònim

Evangeli segons Mateu

Salsa de mostassa a l'estil romà: Quanta vida que hi ha en un sol gra de mostassa

Gènesi

Llenties estofades: Llenties estofades d'Esaú i Jacob

Alas, Leopoldo, "Clarín"

Los mejores cuentos de Clarín


Andrés Estellés, Vicent

Horacianes

Albergínies farcides: Albergínies en èxtasi horacià

Escalivada: L'escalivada eròtica d'Estellés

Anguera, Mercè

La Princesa Invisible

Turbot al vermut: Tot fent el vermut amb un bon turbot

Antunes, António Lobo 

Segundo libro de crónicas

Croquetes de sípia amb la seva tinta: Croquetes amb tinta per escriure una crònica

Arrufat, Carme

Déus i captaires

Crema de carabassó i gambes: Crema de carabassó que surt de cine

Austen, Jane

Orgull i prejudici

Porc rostit amb herbes, fonoll i patates noves: Lady Lucas es va poder abandonar a la fruïció del pernil fred

Baker, Jo

Les ombres de Longbourn

Peix al forn amb pebrot, ceba i tomàquets cirerol: A cals Bennet avui toca peix al forn

Porc rostit amb herbes, fonoll i patates noves: Lady Lucas es va poder abandonar a la fruïció del pernil fred

Baltasar, Eva

Permagel

Wok de pollastre amb gambes: Truquem al xinès i t'explico com és estar amb una dona

Banerjee Divakaruni, Chitra

La señora de las especias

Chingri Baaja ('gambes fregides'): Entre el nèctar i el verí de la cúrcuma

Barbal, Maria

Pedra de tartera

Arròs de bolets estil risotto: Cacem bolets per fer un bon risotto

Timbal de patata i botifarra negra: Ja pots ser un bon gormand, amb aquesta botifarra!

Barbery, Muriel

Rapsodia gourmet


Tàrtar de tomàquet i anxoves: Buscant l'essència que reuneix tots els plaers

Barrows, Annie (& Mary Ann Shaffer)

La societat literària i de pastís de pela de patata de Guernsey

Costelles de porc marinades i cuites a baixa temperatura: Amb la pell tan cruixent és poesia pura a la cassola

Black, Benjamin

Muerte en verano

Terrina cruixent de peus de porc i bolets: Terrina cruixent per a un funeral irlandès

Blyton, Enid 

Primer curso en Torres de Malory

Amanida de tomàquet amb seitons, ruca i envinagrats: De pícnic a l'internat amb Rita Hayworth

Boccaccio, Giovanni

Decameró

Picantons rostits a l'estil del Maestro Martino: En perill per una cuixa ben rostida

Boyne, John

El noi del pijama de ratlles

Cols de Brussel·les amb gorgonzola: A Brussel·les amb pijama i un bon gorgonzola

Busquets, Milena

També això passarà

Croquetes de xiitake: El felicita efusivament per unes croquetes de bolets

Cabré, Jaume

Senyoria

Civet de senglar: Amarats de benestar després d'un senyor sopar

Camilleri, Andrea

El lladre de pastissets

Koftes de peix: Koftes de peix per anar a l'infern

Lluç amb salsa d'anxoves: Lluç amb salsa d'anxoves a l'estil Montalbano

Rogers fregits: T'abandonaré per uns rogers fregits ben calents

Sarde a beccaficoUnes sardines de malson

L'altre cap del fil


Xucrut de col llombarda: Amb gran satisfacció es va atipar de xucrut

L'excursió a Tíndari

CaponataCaponata mafiosa

La Nochevieja de Montalbano

AranciniAconseguirem l'indult amb uns arancini

La pista de sorra

Llenguado fregit: Llenguado fregit d'en Salvuccio

La roda dels equívocs

Croquetes de gambes: En un atac de creativitat preparem croquetes de gambes

Un gir decisiu

Conill a la caçadora: Un conill tan inesperat com celebrat

Espaguetis al negre de sípia: Pasta al negre de sípia per trobar la recercada Ítaca

Un mes amb Montalbano

Popets a la napolitana: Popets a la napolitana per a després d'un tiroteig

Canetti, Elias

La llengua salvada

Keftedes de prasa (bunyols de porro): Keftedes de prasa per celebrar el Pessach

Capote, Truman

A sang freda

Clafoutis de cireres: Clafoutis de cireres a sang freda

Carner, Josep 

Els fruits saborosos

Amanida d'escarola, magrana, formatge i nous: Amanida dels fruits saborosos

Carpentier, Alejo

El reino de este mundo

Vol-au-vents amb xampinyons Duxelles i gambes: Vol-au-vents Duxelles en un racó del Carib

Català, Víctor

Solitud


Chitre, Dilip

#65 Vint esmorzars cap a la mort

Panets escocesos (scones): Panets escocesos per esmorzar cap a la mort

Christie, Agatha

El pudding de Navidad

Púding de pa: Púding amb sorpresa per a monsieur Poirot

El tren de las 4.50

Rosbif amb maionesa de tonyina i caviar d'albergínia: Rosbif al tren de les 4.50

El xiprer trist

Ous farcits de pasta de gambes i surimi: Hi havia verí a la pasta de peix dels entrepans?

Srta. Marple y 13 problemas

Risotto de sàlvia amb formatge comté: Sàlvia mortal per a un 'risotto'


Un puñado de centeno

Remenat d'ou i tomàquet: Remenat d'ou i tomàquet d'Agatha Christie

Cirici, David

I el món gira


Clark, Mary Higgins

Assassinat en directe

VichyssoiseVichyssoise per assassinar en directe

Collazos, Óscar

La modelo asesinada

Vedella a la pizzaiola: Vedella a la pizzaiola per a una model assassinada

Comadira, Narcís

L'art de la fuga

Truita d'espàrrecs i alls tendres: Truita amb espàrrecs del bosc de Comadira

Culicchia, Giuseppe

El país de las maravillas

Llacets a la carbonara: Llacets a la carbonara de Giuseppe Culicchia

Cuyàs, Emmanuel

El manyà encès. En Terri de Mataró explica la seva vida

Carpaccio de peus de porc: Un carpaccio de peus de porc lletraferit

Defoe, Daniel

Robinson Crusoe

Risotto d'ordi amb formatge feta marinat: 'Risotto' d'ordi per sobreviure a un naufragi

Dicker, Joël

La veritat sobre el cas Harry Quebert

Arròs caldós de llamàntol: Fer arròs caldós amb un llamàntol de Dicker

Dumas, Alejandro

Diccionario de cocina

Ceba al cop de puny: Una ceba a cops de puny

Duras, Marguerite

La cuina de Marguerite

Sopa de patata i porro: La sopa dels mil noms servida amb excuses diverses

Verdures a la planxa: Mosaic de verdures per dir t'estimo

Edwards, Jorge

El whisky de los poetas

Tàrtar de salmó i gambes: Tàrtar de salmó amb el whisky dels poetes

Espriu, Salvador

Laia

Escudella i carn d'olla de Nadal: Escudella i carn d'olla de Nadal a Sinera

Esquivel, Laura

Como agua para chocolate

Frijoles refritos ('fesols refregits'): Els 'frijoles' es van amarar de líquid fins a esclatar

Fante, John

La germandat del raïm

Vitello tonnato: Llàgrimes per una vedella amb marsala

Farnós i Rovira, Dora S.

Sopa instantània i altres contes ("Sopa instantània")

Peus de porc a la biscaïna: Donaria tot el que tinc per tornar a tastar uns peus de porc

De Filippo, Edouardo

Dissabte, diumenge i dilluns

Pasta amb ragú a la bolonyesa: Ragú a la bolonyesa dissabte, diumenge i dilluns

Flagg, Fannie

Tomates verdes fritos en el café de Whistle Stop


Flaubert, Gustave

Madame Bovary

Llagosta thermidor: Vol perllongar la il·lusió de la vida luxosa que haurà d'abandonar aviat

Forns, Albert

Jambalaia


Foster, Douglas Lee

L'or vermell d'en Giovanni


Frank, Anne

Diari

Crema de mongetes amb botifarró de ceba, poma i col: Oda a l'estilogràfica amb una crema de mongetes

Frankel, Laurie

Tu i jo, ara i sempre

Quinoa amb samfaina: Menteixes quan dius que t'agrada la quinoa vermella?

Gaiman, Neil

El cementerio sin lápidas y otras historias negras

Costelles de porc confitades amb salsa barbacoa: Tragèdia adobada amb salsa barbacoa

Garcia Carterón, Begoña

El barri del sorral

Arròs d'escamarlans: Un arròs secret i inconfessable

García Márquez, Gabriel

Doce cuentos peregrinos ("Me alquilo para soñar")

Llagosta a la graella: Festí de llagosta amb Neruda i Gabo

El amor en los tiempos del cólera

Sopa de peix: Sopa de peix amb García Márquez

Garlando, Luigi

Gol. A la terra dels gladiadors

Pasta a l'amatriciana: Pasta a l'amatriciana per als gladiadors

Garrigós Sastre, Juan José

El tren dels anglesos

Arròs a banda socarrat: Un arròs a banda per ordir un complot

Giesbert, Franz-Olivier

La cocinera de Himmler


Truita de camagrocs: Truita de camagrocs de la cuinera de Himmler

Gil i Casals, Montserrat

Sopa instantània i altres contes ("Jo, també: t'estimo")

Rap fregit amb peperonata d'oliva: Un rap contra l'oblit

Gomà, Enric

Els quatre bandolers a Bellmunt

Macarrons amb tomàquet i alfàbrega: Macarrons per als quatre bandolers

Hachmi, Najat El

L'últim patriarca

Pèsols de Llavaneres: Pèsols de Llavaneres per a l'últim patriarca

Vedella amb prunes: Vedella amb prunes de Najat El Hachmi

Haghenbeck, F. G.

El libro secreto de Frida Kahlo

Cochinita pibilGarrinet secret de la Frida Kahlo

Hall, Tarquin

El caso de la sirvienta desaparecida

Bunyols indis: Devorem unes 'pakoras' d'amagat

Hanff, Helen

84, Charing Cross Road


Highsmith, Patricia

El talento de Mr. Ripley


Ripley enterrat

Nyoquis a la sorrentina: Uns nyoquis per a Tom Ripley abans del desenllaç

Hill, Toni

L'estiu de les joguines mortes

Gaspatxo: Quan tens la brillant idea de portar una gerra de gaspatxo al teu veí...

Hillenbrand, Tom

Un cadáver entre plato y plato

Carbonnade à la flammande: Caurem en el teu parany mentre preparem la 'carbonnade'

Pularda farcida: Perseguit fins a la mort mentre es cou la pularda

Homer

L'Odissea


Ibargüengoitia, Jorge

Los relámpagos de agosto

Barbacoa de pato d'Enrique Olvera: Barbacoa per a una revolució

Irving, John

L'última nit a Twisted River

Pastís de carn (cottage pie) amb provolone: Cuinant 'cottage pie' a Twisted River

Izaguirre, Boris

Villa Diamante

Carxofes amb cloïsses: Carxofes amb cloïsses a Villa Diamante

Izzo, Jean-Claude

Xurmo

Bullabessa: Una bullabessa d'aniversari

James, P. D.

Muertes poco naturales


Jones, Andy

La part fàcil és enamorar-se

Pastís de formatge: Un minut de silenci per assaborir el pastís de formatge

Joyce, James

Ulisses

Braç de gitano de patata: Braç de patata per al Bloomsday

Läckberg, Camilla

La bruixa


Lahiri, Jhumpa

Intèrpret d'emocions

Crema de carabassa: Crema de carabassa del senyor Pirzada

Rogan joshRogan josh de Jhumpa Lahiri

Lampedusa, Giuseppe Tomasi de

El Guepard

Timbal de macarrons: Timbal de macarrons amb el príncep de Lampedusa

Lattanzi, Antonella

Una història negra

Carbassons alla poverella: S'estremeix amb el crepitar dels carbassons alla poverella

Leon, Donna

Cristall enverinat

Espagueti alle vongoleEspagueti alle vongole per a en Brunetti

Lasanya de carn: Lasanya de carn de cristall enverinat

La chica de sus sueños

Calamars farcits de botifarra de ceba: Calamars farcits a can Brunetti

Nobleza obliga

Sarde in saorSarde in saor amb el sogre

Vestit per morir

Amanida capreseAmanida caprese de Paola Brunetti

Lloréns, Joaquín

Citas criminales

Baba ganoushBaba ganoush per a una cita criminal

Llull, Ramon

Llibre d'Evast e Blanquerna


Luca, Erri de

Montedidio


Magnan, Pierre

Trufas para el comisario


Màrkaris, Petros

Amb l'aigua fins al coll

Suvlakis amb tzatziki: Suvlakis amb tzatziki amb l'aigua fins al coll

Defensa cerrada

Tomàquets i pebrots farcits (amb carn): Tomàquets i pebrots farcits d'Adrianí Kharitos

Xampinyons farcits a la provençal: Xampinyons per impressionar en Kostas Kharitos

El accionista mayoritario

Sutzukàquia: Sutzukàquia de Katerina Kharitos

L'hora dels hipòcrites

Gemistà o tomàquets i pebrots farcits: No podem celebrar un fet tan important sense 'gemistà'

Mussaca: Es fa el silenci i puc gaudir de la mussaca


Muerte en Estambul

Tyropita: Morim per una tyropita

Universitat per a assassins

Albergínies imam: Les albergínies que ens han deixat sense paraules

Llaminera de porc amb salsa d'ametlles, gingebre, ceba, llet i safrà: Impressionem la mare amb una llaminera d'estil medieval

Pastís de samfaina amb formatge de cabra: Només em faltava rebre classes de cuina d'un comunista!

Marqués, Juanjo

De la nada a la nada

Chana masala: Un chana masala per sortir del no-res

Martí, Carme

El camí de les aigües

Canelons: Tot passa però els canelons encara hi són


Martí i Pol, Miquel 

Bon profit!

Truita de patata i ceba: Una truita entre versos

Martín i Serra, Miquel

La drecera

Arròs a la cassola de peix: Amb l'arròs no s'hi pot fer broma

Mas i Usó, Pasqual

La cara oculta de la lluna

Arròs d'ànec: Les festes són millors amb un arròs d'ànec

Mayes, Frances

Bajo el sol de Toscana

Focaccia a les herbes: Què hi pot haver més sensual que un dinar a base de 'focaccia'?

Pebrots farcits de ricotta i mascarpone: Amb un parell de pebrots farem cap a la Toscana

Mayle, Peter

Lliçons de la bona vida

Vins de les DO catalanes: Com més bo és el vi, menys pateixes l'endemà al matí

Provence toujours

Un any a la Provença

Tabule: Tabule i els plaers provençals de Mayle

McEwan, Ian

Dissabte

Un romesco de peix que fa dissabte

Meix, Carme

Cercles

Cua de lluç farcida: Una cua de lluç ben farcida que encara belluga

Melville, Herman

Moby Dick


Mistral, Frederic

Mireia

Faves a la catalana: Li oferí un plat de faves i s'estimaren per sempre

Moliner, Empar

La col·laboradora

Allioli: Allioli de la Moliner

Moncada, Jesús

Calaveres atònites

Paella de marisc: Paella d'arròs amb molt de marro

Samfaina: Samfaina per a calaveres atònites

Monreal, Carlos Alonso

Pactos de la memoria

ZarangolloUn 'zarangollo' per recordar

Monzó, Quim

El millor dels mons

Carpaccio de vedella: Carpaccio de vedella en el millor dels mons

Olivetti, Moulinex, Chaffoteaux et Maury


Garides saganaki ('gambes saganaki'): Amb aquestes gambes, res no pot sortir malament

Morton, Kate

La casa de Riverton

Gratin dauphinoisGratin dauphinois a l'estil Kate Morton

Murakami, Haruka

1Q84

Amanida niçarda: Una amanida niçarda inconfessable

Crònica de l'ocell que dóna corda al món

Broquetes de vedella i pebrot: Vedella i pebrot per continuar junts

Murdoch, Iris

El mar, el mar

Duet de mongetes a la toscana: Duet de mongetes per celebrar la vida

Neruda, Pablo

Odas elementales ("Oda a la alcachofa")

Tempura de carxofes: Tempura de cor de guerrer

Neville, Katherine

El foc

Llimones confitades en sal: Remenant el rebost de la cuina marroquina

Nothomb, Amélie

Barbablava

Gambes Matsuhisa o gambes amb caviar: Gambes amb caviar en companyia d'en Barbablava

Nucera, Louis

Le Chemin de la Lanterne

Pan bagnatUn 'pan bagnat' per aviciar l'oncle

Oller, Narcís

La febre d'or

Croquetes de rostit de vedella i pollastre: Croquetes de la iaia Elvira per passar una febre d'or

Olsson, Linda

Astrid y Veronika

Salmó marinat a l'escandinava o gravlaxGravlax per a una nit màgica

Osan Tort, Carme

Un pont de silenci


Pardo Bazán, Emilia

Cuentos

Panada de sardines: Panada per a una juguesca mortal

Pedrolo, Manuel de

Mecanoscrit del segon origen


Pillado, Amable

El diario de Pitiño

Pulpo á feira: Ens el cruspirem després d'apallissar-lo i espantar-lo


Pla, Josep

Aigua de mar ("Navegació d'estiu")

Cigrons amb calamars: Enyorem els cigrons encara que mengem llagosta

Contraban i altres narracions ("Contraban")

Xató: Xató amb anxoves de contraban

El carrer estret

Gaspatxo de cireres: Gaspatxo de cireres del carrer Estret

El quadern gris

Rostit de pollastre i conill: Rostit de pollastre i conill per sopar al Canadell

Notes del capvesprol

Musclos al fonoll en papillota de Julie: Gaudirem d'una bona papillota de musclos de roca

Pons, Josep Sebastià

Llibre de les set sivelles

Pastís de poma: Pastís de poma de les set sivelles

Posadas, Carmen

Invitación a un asesinato

L'esmorzar perfecte de Gipsy Chef: Un esmorzar perfecte abans de l'assassinat

Postel, Alexandre

Un hombre al margen

Steak tàrtar: Necessites un 'steak' per declarar-te culpable

Powell, Julie

Julie & Julia. My year of cooking dangerously


Prado, Benjamín

Mala gente que camina

Rap allagostat: El rap allagostat que només sap fer una mare

Proust, Marcel

A la recerca del temps perdut

Combray



La presonera

Bajoques a la provençal: Bajoques a la provençal de Marcel Proust

Puzo, Mario

El Padrí

Espaguetis amb mandonguilles i salsitxes: En Clemenza ensenya a cuinar el petit dels Corleone

Raich, Jordi

Guerres de plàstic: el conflicte quotidià entre palestins i israelians

Hummus: Hummus del sultà Saladí

Ravelo, Alexis

De fora vindran


Redondo, Dolores

El guardián invisible. Trilogía del Baztán I

Espatlla de xai rostida al forn amb patates: Un 'asado' en el Baztán

Legado en los huesos. Trilogía del Baztán II

Sopa de marisc: Impressionarem el jutge amb aquesta sopa

Ofrenda a la tormenta. Trilogía del Baztán III

Brownies de xocolata amb nous: Nous malèfiques a la tomba d'una 'belagile'

Rendé, Joan

La pedra a la sabata

Coc ràpid: Espies de carrer que mengen coc ràpid

Riera, Carme

Epitelis tendríssims

Beixamel: Us excita empastifar-la amb salsa beixamel

Rod, J. L.

La suerte de los irlandeses

Bacalhau à Brás o bacalhau dourado: Un bacallà de mort per celebrar que encara som vius

Rodoreda, Mercè

Isabel i Maria

Falàfel de llenties amb salsa de iogurt i all: Et faré una confidència tot triant llenties

La plaça del Diamant

Escórpora al forn: Escórpora al forn comprada a plaça per la Colometa

Mirall trencat

Aprofitament del pollastre i del brou en el menú setmanal: Venim de plaça i farem un arròs que els àngels hi cantaran

Un cafè i altres narracions ("Quant de temps feia...")

Mongetes seques passades per la paella: Era l'època en què tothom menjava llegums secs

Roig, Montserrat

El temps de les cireres

Pollastre al forn a l'estil de Jamie Olivier: Compartim un pollastre abans de dir-nos adéu

Vianda freda o fiambreUn 'fiambre' a la cuina

Rojals, Marta

El cel no és per a tothom

Fideus mariners: Fideus d'alta volada 

L'altra

Quiche de porro, carabassó i pebrot: La quiche dels tramposos

Romagosa, Marta

22 homes i un desig

Amanida de llenties del Puy: Si un desconegut et convida a una amanida de llenties...

Romero Jordán, José Luis

El hijo del enterrador

Croquetes de Santa Teresa: Croquetes de Santa Teresa del fill de l'enterramorts

Rushdie, Salman

Els fills de la mitjanit

Chutney verd: 'Chutney' i oratòria m'han salvat

Rusiñol, Santiago

L'auca del senyor Esteve

Fricandó: Fricandó de l'auca del senyor Esteve

Sagarra, Josep M. de

All i salobre

Sardines en escabetx: Dits de capellà, noies a amagar

Suquet de peix: Una olla per xuclar, escurar i llepar

Sarsanedas, Jordi

El balcó

Bledes d'una altra manera: Bledes des del balcó de Sarsanedas

Schami, Rafik

Els narradors de la nit

Daurada a la sal d'espècies amb verdures a la graella: Una daurada al mercat de les espècies de Damasc

Seierstad, Åsne

El llibreter de Kabul

Spanakopita d'espinacs i formatge feta: Spanakopita del llibreter de Kabul

Seminara, Elvira

El mapa de las prendas que amé

Pastís Tatin: Tatin per a colls emmidonats

Shaffer, Mary Ann (& Annie Barrows)

La societat literària i de pastís de pela de patata de Guernsey

Costelles de porc marinades i cuites a baixa temperatura: Amb la pell tan cruixent és poesia pura a la cassola

Shriver, Lionel

Big brother

Verdures "emocionants": Estima't gaudint d'unes verdures emocionants

Simenon, Georges

Ahí está Feliciana


Maigret en Flandes

Quiche lorraineQuiche lorraine de madame Maigret

Los archivos de la Agencia "O"

Rossinyols al forn amb formatge: Rossinyols gratinats per a Simenon

El revólver de Maigret

Xampinyons farcits amb brandada de bacallà: Xampinyons amb brandada de bacallà a l'estil Maigret

Simó, Isabel-Clara

Els ulls de Clídice

Pastís d'escórpora: Pastís d'escórpora dels ulls de Clídice

Singer, Israel Yehoshua

La familia Karnowsky

Mandonguilles de sípia i gambes: 'Guefilte fish' per extasiar la Lea

Salsitxes amb vi: Se'n prepara una de grossa mentre mengem salsitxes amb alegria

Swarup, Vikas

¿Quién quiere ser millonario?

Kebabs de vedella amb pa de pita i tzatziki: El kebab dels milionaris

Torrent, Ferran

Espècies protegides

Allipebre de rap, gambes i escamarlans: No hi ha estampa més nostrada que un bon allipebre

Societat limitada

Musclos amb allioli gratinat: Musclos de societat limitada

Un dinar un dia qualsevol


Valera, Juan

Cuentos, diálogos y fantasías ("La Cordobesa")



Valls, Coia

La cuinera

Flors de carabassó amb mozzarella de búfala: Flors de carabassó de la cuinera Constança

Vargas Llosa, Mario

Conversación en La Catedral

CevicheCeviche de la catedral

Vázquez Montalbán, Manuel

El laberinto griego

Bacallà de la catedral: Bacallà en el laberint grec

La soledad del manager


Peus de porc amb gambes: Ens amaguem dels antidisturbis entre el sofregit i la picada

Los pájaros de Bangkok

Fideuà: Fideuà de Pepe Carvalho

Mandonguilles amb sípia: Mandonguilles amb sípia a l'estil Carvalho

Ossobuco a la milanesa: Ves-te'n a Bangkok que jo em menjaré l'ossobuco

Vidal, Rut

Entreacte


Woolf, Virginia

Al far

Boeuf en daubeBoeuf en daube de Virginia Woolf

La señora Dalloway

Crema de xampinyons: Crema de xampinyons per al primer ministre

Zanón, Carlos

Carvalho. Problemas de identidad

Filet Wellington amb llaminera de porc: Wellington amb crisi d'identitat

Comentaris

Entrades populars